Tijdens de blessurebehandeling van een Genkse speelster riep doelvrouw Nicky Evrard haar team een kwartier voor tijd bij elkaar om iedereen nog eens extra aan te sporen.
Volledig scherm
Tijdens de blessurebehandeling van een Genkse speelster riep doelvrouw Nicky Evrard haar team een kwartier voor tijd bij elkaar om iedereen nog eens extra aan te sporen. © Geert De Rycke

AA Gent Ladies verliest weer tegen rechtstreeks concurrent: “We geven niet op, maar maken het onszelf heel moeilijk”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEVoor AA Gent Ladies begon 2022 zoals 2021 eindigde: met verlies tegen een rechtstreeks concurrent. Blauw-wit ging de winterstop in met een 1-0-nederlaag bij Zulte Waregem en opende het kalenderjaar thuis tegen Ladies Genk met 0-1-verlies.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.