Rani Baillievier op het BK 800m in Brussel waar ze brons behaalde.
Volledig scherm
Rani Baillievier op het BK 800m in Brussel waar ze brons behaalde. © smb

800m-specialiste Rani Baillievier ook snel op de 400m

Atletiek800m-loopster Rani Baillievier is bezig aan haar beste seizoen ooit. Ze verbeterde al enkele keren haar 800m-record met 2.05.32 op de Nacht van de Atletiek als hoogtepunt. Zaterdag in Lier ging ook haar besttijd op de 400m voor de bijl. Ze won haar reeks in 54.41. 

 1. Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjesland: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”
  voetbal tweede provinciale A

  Timothy Alle­meersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjes­land: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”

  Leuke derby aan de Zandvleuge in Eeklo. Gekruid met zes doelpunten, netjes verdeeld tussen Meetjesland en de bezoekers uit Lovendegem. Twee spelers speelden zich in de kijker. Davit Hovsepyan prikte er twee tegen de touwen en nam de late gelijkmaker voor zijn rekening. Timothy Allemeersch leek eerder met twee doelpunten Lovendegem op weg te zetten naar winst. Bij die laatste was de ontgoocheling na de 3-3 dan ook groot.
 2. Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 
3-1-zege tegen Dendermonde: “Net op tijd de rug gerecht”
  voetbal eerste provinciale

  Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 3-1-ze­ge tegen Dendermon­de: “Net op tijd de rug gerecht”

  FC Sleidinge? Een vogel voor de kat in eerste provinciale. Die gedachte leeft en leefde bij veel kenners van de reeks. Maar de jongens van Peter Lippens beten dit weekend stevig van zich af. Joey Van Holderbeke was goed voor een eerste basisstek en zette zijn vorm met twee doelpunten in de verf. De basis voor 3-1-winst in Dendermonde. Van Holderbeke zag zijn ploeg verdiend de drie punten pakken.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).