De laatste weken krijgen vele jongeren bij KRC Genk Ladies speelkansen in het eerste elftal. Zo ook youngster Maren van Wijngaarden.
Volledig scherm
De laatste weken krijgen vele jongeren bij KRC Genk Ladies speelkansen in het eerste elftal. Zo ook youngster Maren van Wijngaarden. © Dick Demey

18-jarige Maren van Wijngaarden: “Blij met de kansen die ik als jonge goalie bij KRC Genk Ladies krijg”

Voetbal Super League PO2Door de onbeschikbaarheid van Joséphine Delvaux dropte trainer Guido Brepoels beloftenkeeper Maren van Wijngaarden in het Genkse doel. De jeugdige van Wijngaarden is blij met deze kansen. Enkel vallen de uitslagen van KRC Genk Ladies wat tegen. Vrijdagavond is Zulte Waregem te gast in Genk. Wil men nog gaan voor de eerste plaats in PO2, hebben de Genkies absoluut een driepunter nodig.

  1. Limburgse jeugdrenners scoren meteen: winst voor Sente Sentjens en Anna Vanderaerden
    Wielrennen junioren

    Limburgse jeugdren­ners scoren meteen: winst voor Sente Sentjens en Anna Vanderaer­den

    Sente Sentjens (Acrog Balen) en Anna Vanderaerden (Doltcini - Corlyp WDT) hebben hun eerste koersweekend in eigen land bekroond met winst. Sentjens was de beste in Glabbeek waar ook Vanderaerden won. De dochter van ex-prof Gert was op zaterdag ook al de beste in haar leeftijdscategorie in Zedelgem. “Ik pakte twee weken geleden al een derde plaats in Italië. Ik wist dat de benen goed waren”, vertelt Sente Sentjens.