Mirthe Moens heeft na enkele maanden bij de juniores al meteen de top 1000 in het vizier.
Volledig scherm
Mirthe Moens heeft na enkele maanden bij de juniores al meteen de top 1000 in het vizier. © Merens

14-jarige Mirthe Moens (ITF-1104) boekt meteen dubbelsucces bij de juniores: “Ik laat het allemaal op mij afkomen”

tennisEr gaan momenteel nog altijd geen nationale tennistoernooien door voor iedereen ouder dan 12 jaar. Gelukkig brengt het ITF-circuit soelaas voor onze internationale spelers en speelsters en datzelfde geldt voor de toppers in spe van de topsportschool in Wilrijk. Zo heeft de Vlaams-Brabantse Mirthe Moens onlangs een drie weken durende Indische toer afgewerkt, die haar één keer winst en een finale opleverde in het dubbelspel aan de zijde van Flo Helsen.

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Nathalie Bex pakt eerste seizoenswinst in Beveren: “Kermiskoers, maar wel een streepje achter mijn naam“’
  Wielrennen vrouwen elite

  Nathalie Bex pakt eerste seizoens­winst in Beveren: “Kermis­koers, maar wel een streepje achter mijn naam“’

  Nathalie Bex (Bingoal Casino - Chevalmeire - Van Eyck Sport) heeft haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. De Truiense was de beste in Beveren waar ze aan de meet de snelste was van een grote groep. Bex is blij met de overwinning, maar relativeert meteen. “Het was geen sterk bezette koers, maar winnen doet altijd deugd”, vertelt ze. Midden juli start Bex in de Baloise Ladies Tour en daar wil ze zich tonen. “Ik heb de voorbije periode mijn deel van de pech gehad, hopelijk volgen er nu resultaten.”