1. KAMPIOEN. Robin D’Haese en Elita Lebbeke-Buggenhout promoveren naar eerste nationale: “Je was nooit snel met ons klaar”
  PREMIUM
  Handbal

  KAMPIOEN. Robin D’Haese en Elita Lebbeke-Buggenhout promoveren naar eerste nationale: “Je was nooit snel met ons klaar”

  Het kampioenschap in tweede nationale was tot de laatste speeldag nagelbijtend spannend. Elita Lebbeke-Buggenhout vocht op eigen terrein een rechtstreeks titelduel uit tegen leider Achilles Bochelt. Dat had aan een gelijkspel genoeg voor de oppergaai. Na een ware thriller wisten de Oost-Vlamingen afgelopen pinksterweekend hun Limburgse tegenstrevers echter met 25-24 te verslaan en zo steekt de ploeg van Robin D’Haese de titel, met bijbehorende promotie naar eerste nationale, op zak.
 2. Thierry Dailly reageert vanuit Spanje op aantijgingen van eigenaar en nieuwe voorzitter RWDM John Textor: “Allemaal leugens”
  PREMIUM
  Voetbal Jupiler Pro League

  Thierry Dailly reageert vanuit Spanje op aantijgin­gen van eigenaar en nieuwe voorzitter RWDM John Textor: “Allemaal leugens”

  Het Edmond Machtensstadion davert op zijn grondvesten nadat de Amerikaanse eigenaar John Textor de intussen ex-voorzitter Thierry Dailly uit zijn functie heeft ontheven om zelf preses te worden. De Brusselse club pakte ruim twee weken geleden de titel in de Challenger Pro League, waardoor ze na 15 jaar weer op het hoogste niveau gaat spelen in de vaderlandse voetbalcompetitie. Van een anticlimax gesproken.