1. Football Talk. Shirt Bodart was oplossing à la Belge - Blessurezorgen bij Antwerp
  Football Talk

  Football Talk. Shirt Bodart was oplossing à la Belge - Blessure­zor­gen bij Antwerp

  Op Cercle stond Arnaud Bodart zowaar in de kleuren van de thuisclub te keepen. Groene sokken en een groene short, maar een zwart shirt. Kledingsponsor Adidas had nochtans een stijlvollere outfit voor de Luikse doelman voorzien. “De volledige groene outfit was vooraf goed bevonden, maar bleek voor de ref toch niet voldoende af te wijken van de uitrusting van Cercle. Dus moesten we iets vinden. Dat is een zwart trainingsshirt geworden waar we hier nog snel een rugnummer op hebben laten drukken. Een oplossing à la belge”, grijnsde Bodart. (SJH)
 2. Zó zwaar takelde Ben Saddik de koning van het kickboksen toe: hilariteit wanneer gsm gehavend gezicht niet herkent
  Play
  Kickboksen
  11

  Zó zwaar takelde Ben Saddik de koning van het kickboksen toe: hilariteit wanneer gsm gehavend gezicht niet herkent

  Rico Verhoeven verlengde zijn wereldtitel kickboksen bij de zwaargewichten, maar moest daar zeer diep voor gaan. De Antwerpenaar Jamal Ben Saddik bracht hem stevig aan het wankelen, zo viel van Verhoevens gezicht af te lezen. Zijn linkerzijde was flink toegetakeld. Na één rake slag van Ben Saddik liep de Nederlander een grote wonde onder het oog op. Datzelfde blauwe oog zwol nadien helemaal op: Verhoeven zag er nog amper door.
 1. Solide Courtois triomfeert in Clásico, die Real wint dankzij héérlijke goal Alaba en eentje van Vázquez
  Play
  La Liga

  Solide Courtois triomfeert in Clásico, die Real wint dankzij héérlijke goal Alaba en eentje van Vázquez

  FC Barcelona heeft ook z’n eerste Clásico zonder Lionel Messi niet kunnen winnen. Meer zelfs: er werd met 1-2 verloren nadat Alaba kort voor het halfuur schitterend raak schoot en Lucas Vázquez helemaal aan het gaatje verdubbelde - de tegengoal van Agüero kwam te laat. Er was ook even paniek rond Thibaut Courtois die bleef liggen, maar dat bleek nergens voor nodig. Eden Hazard kwam dan weer niet van de bank.

Sportcast

 1. Union weer alleen leider na spectaculaire zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw
  Jupiler Pro League
  9

  Union weer alleen leider na spectacu­lai­re zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw

  Union blijft leider in 1A na winst op Eupen in een match met de eerste plaats als inzet. Bijna 3.000 toeschouwers — het hoogste aantal dit seizoen — zagen Union eerst 0-2 uitlopen. Eupen sloeg terug, maar tot een wederuitgave van de match tegen Racing Genk — van 1-2 naar 3-2 — kwam het niet. Midden het offensief van de Panda’s klaarde Nielsen de klus met een derde doelpunt. Net als gisteren op Seraing werd ook aan de Kehrweg de wedstrijd een tiental minuten stilgelegd na wangedrag van de fans - ze gooiden aanstekers naar Union-keeper Moris.
 2. Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatieberoep gaat
  Play
  Wielrennen
  58

  Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatiebe­roep gaat

  Er komt voorlopig geen einde aan de juridische strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert. Op 9 juni van dit jaar veroordeelde het Arbeidshof wielrenner Wout van Aert tot het betalen van een verbrekingsvergoeding van 662.403,31 euro aan Nick Nuyens, nadat Wout van Aert op 18 september 2018 zijn contract met Sniper Cycling, de ploeg van Nuyens, om “dringende reden” verbrak. Dat contract liep tot 31 december 2019.
 1. Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southampton: “Daarna zien we wel”
  Buitenlands voetbal
  4

  Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southamp­ton: “Daarna zien we wel”

  Chelsea blijft mist spuien rond de enkelblessure van Romelu Lukaku. De medische staf gaat voorlopig louter uit van een onbeschikbaarheid van minstens 2 tot 3 weken en zo mist de spits al zeker de thuisduels tegen Norwich (zaterdag om 13u30) en Southampton, match dinsdag in de achtste finale van de League Cup. “Daarna zien we wel”, sprak Thomas Tuchel vandaag. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.” Voor ‘Big Rom’ wordt het ‘touch and go’ voor de interlandperiode, half november.