Een 28-jarige motard werd in kritieke toestand afgevoerd na een botsing met een auto in de Doornikseweg
Volledig scherm
Een 28-jarige motard werd in kritieke toestand afgevoerd na een botsing met een auto in de Doornikseweg © Alexander Haezebrouck

Motard (28) kritiek na botsing met Mercedes

Spiere-Helkijn / Wevelgem / ZwevegemEen 28-jarige motorrijder uit Zwevegem is zaterdagnamiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval langs de Doornikseweg in Spiere-Helkijn. De motorrijder botste met een peperdure Mercedes en kwam zwaar ten val. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Oproep tot rellen in stationsbuurt Kortrijk na achtste finale Marokko vanavond: “We zullen niet twijfelen om amokmakers op te pakken”
    Kortrijk

    Oproep tot rellen in stations­buurt Kortrijk na achtste finale Marokko vanavond: “We zullen niet twijfelen om amokmakers op te pakken”

    Op de (ondertussen weggehaalde) Instagrampagina kortrijk.rwinaaa circuleerde maandagavond een oproep om op dinsdag 6 december na de achtste finale Marokko-Spanje vanaf 18 uur keet te schoppen in de stationsbuurt in Kortrijk. Er liep ook op Snapchat een oproep om te rellen in de stationsbuurt. De lokale politie is op de hoogte. Er zal een verhoogd toezicht zijn.