Sennek en Gustaph
Volledig scherm
PREMIUM
Sennek en Gustaph © VRT

Zangeres Sennek over onze Songfestival-inzending van dit jaar: “Ik ken het geheime wapen van Gustaph”

SongfestivalOoit was hij haar achtergrondzanger op het Songfestival, nu mag Sennek (32) zelf supporteren voor onze inzending Gustaph, die eigenlijk Stef Caers (42) heet. “Hij is de oververdiende winnaar”, vertelt ze in TV Familie. De zangeres vertelt welke raad ze aan Gustaph zou geven en reageert op de kritiek op z’n overwinning. “Jammer dat er zo veel te doen was rond die stemming.”

5 reacties

 • CHRIS BLOMME

  2 maanden geleden
  We zijn alweer gewonnen voor begonnen …moesten we nu eens de rodeduivels naar het songfestival sturen ? Die waren ook altijd al gewonnen op voorhand
 • Paul Kuijer

  2 maanden geleden
  Geen zorgen jongen. Als er iemand ambiance gaat brengen daar op dat podium ben jij het wel! Geweldig.
 • jurgen meert

  2 maanden geleden
  Ik vind het een heel leuk nummer. Of het zal scoren op het songfestival hangt jammer genoeg al vele jaren niet meer alleen af van hoe goed een nummer is maar ook van hoeveel buurlanden je kan beïnvloeden om op je inzending te stemmen.
 • Jannis Rollercoaster

  2 maanden geleden
  Ik ga het nog één keer zeggen.Hij haalt zelfs de finale niet. Liedje trekt op niks.
 • WILFRIED DESLYPERE

  2 maanden geleden
  Ik heb Gustaph zien optreden verleden zomer op de parkies, had nog nooit van hem gehoord en kende hem dus geheel niet, maar ja wadde welk een artiest was dit, we hebben er echt van genoten. Hij is wel de verdiende winnaar, al gunnen het sommigen hem niet, niet aantrekken Gustph en er voor gaan, het beste voor jou want je echte carrière is nu nog maar pas begonnen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Loreen keert als topfavoriet terug op Songfestival, nóg meer concurrentie voor de Belgische inzending: “Ze voorspellen niet veel goeds”
  Songfestival
  4

  Loreen keert als topfavo­riet terug op Songfesti­val, nóg meer concurren­tie voor de Belgische inzending: “Ze voorspel­len niet veel goeds”

  Loreen is in mei de Zweedse afgevaardigde voor het Eurovisie Songfestival in Liverpool. De zangeres werd zaterdagavond met overmacht verkozen tot winnaar van het Zweedse nationale songfestival. Daarmee zijn nu alle kandidaten voor de liedjeswedstrijd bekend. Straffe concurrentie voor onze Belgische inzending, die het niet bepaald goed doet bij de bookmakers.