Pieter en Dorien uit Zoutleeuw zijn in het Sint-Trudo Ziekenhuis de kersverse ouders geworden van kerstkindje en zoontje Miel.
Volledig scherm
Pieter en Dorien uit Zoutleeuw zijn in het Sint-Trudo Ziekenhuis de kersverse ouders geworden van kerstkindje en zoontje Miel. © Karolien Coenen

Zoontje Miel is eerste en enige kerstkindje in Sint-Trudo Ziekenhuis

Sint-TruidenIn het Sint-Trudo Ziekenhuis zijn Dorien Vandenborne (28) en Pieter Schepmans (29) uit Zoutleeuw ouders geworden van hun eerste kindje en zoontje Miel. De bevalling was gepland voor 20 december, maar viel uiteindelijk vijf dagen later op kerstdag. Zo is Miel dit jaar het eerste en enige kerstkindje in het Sint-Trudo Ziekenhuis. 

 1. Jessa Ziekenhuis en Sint-Trudo mogen vaccinatie personeel dan toch opstarten: “Licht staat op groen, dat is wat telt”
  Hasselt/Sint-Truiden

  Jessa Ziekenhuis en Sint-Tru­do mogen vaccinatie personeel dan toch opstarten: “Licht staat op groen, dat is wat telt”

  Het is zover: het Hasseltse Jessa Ziekenhuis en het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden hebben zonet verlossend nieuws gekregen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Beide ziekenhuizen mogen onmiddellijk beginnen met het vaccineren van artsen en zorgmedewerkers, die op de spoedafdeling of de intensieve zorg werken. “Dit bericht kwam niets te vroeg voor onze artsen en zorgkundigen”, zegt Yves Breysem, algemeen directeur van Jessa. Het ziekenhuis deelt dan ook vanavond nog de eerste coronaprikken uit.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen