Eduard Vangrootloon en Carl Nijssens brengen twee nieuwe smaken van ZOER Gin op de markt.
Volledig scherm
Eduard Vangrootloon en Carl Nijssens brengen twee nieuwe smaken van ZOER Gin op de markt. © ZOER

ZOER Gin brengt kleurrijk trio smoelentrekkergin op de markt: “Opbrengst blijft naar de smoelentrekkers van de zorg gaan”

Sint-TruidenTruienaars Carl Nijssens en Eduard Vangrootloon stelden eind augustus 2020 hun lockdownproject voor: ZOER Gin. De eerste gin gemaakt van smoelentrekkers sloeg meteen aan, want ondertussen breidt het duo hun aanbod uit met twee nieuwe smaken: ‘the yellow one’ en ‘the purple one’, gemaakt van de populaire snoepjes ‘smoelentrekkers'.

  1. Bakkerij Koek & Brood maakt lekkerste croissant van Limburg
    Genk

    Bakkerij Koek & Brood maakt lekkerste croissant van Limburg

    In het programma Kawtar & Keyaert op MNM gaat het duo op zoek naar de Lekkerste Croissant van het Land. De tweede finalist kreeg woensdagochtend een verrassingsbezoekje van dj Manu Van Acker. Deze lekkerste croissant van Limburg vind je volgens het programma bij bakkerij Koek & Brood in Genk. Zij mogen naar de grote finale op 16 december op de VRT. “Ik heb in Engeland leren bakken”, vertelt bakker Cedric. “Via Google ben ik uitgekomen op de ‘coupe du monde’ bakken. Ik ben al die finalisten gaan googelen en diegene die vijfde of zesde was, geeft les. Hij is gespecialiseerd in bakken en ik ben daar een jaar les gaan volgen.”