Sint-Truiden gaf zaterdag het startschot aan ‘Sint-Truiden by Lights’.
Volledig scherm
Sint-Truiden gaf zaterdag het startschot aan ‘Sint-Truiden by Lights’. © Mine Dalemans

ZIEN. Lichtspektakels zetten stad in de kijker tijdens ‘Sint-Truiden by Lights’

Sint-Truiden‘Sint-Truiden by Lights’ heeft na zaterdagavond haar grote opening achter de rug. De danseressen van de lokale dansstudio ‘Cre@art’ zorgden voor een feestelijk optreden tussen de kleurrijke fonteinen op de Groenmarkt, terwijl de Truienaars konden genieten van de muziek van lokale slagwerker en componist Carlo Willems. 

 1. Hasselt pakt uit met ondernemersfolder om nieuwe starters naar stad te lokken
  Hasselt

  Hasselt pakt uit met onderne­mers­fol­der om nieuwe starters naar stad te lokken

  Liefst 62 nieuwe ondernemers vonden zelfs in het coronajaar 2020 hun weg naar Hasselt. Dat blijkt uit de gloednieuwe ondernemersfolder van de stad, waarmee schepen Rik Dehollogne (N-VA), centrummanager Ben Croonenborghs en de dienst Economie ook in de toekomst nieuwe ondernemers willen aantrekken. “De laatste weken mochten we weer nieuwe starters verwelkomen, en die trend houden we met plezier verder aan.”
 2. RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”

  Hasselaren die in deze tijden een gezellige avond met vrienden of familie nog meer dan ooit weten te waarderen, kunnen sinds kort terecht bij Apéro Boules. Sinds afgelopen zomer is deze gloednieuwe zaak gelegen op Quartier Bleu, waar iedereen voortaan kan genieten van een potje ‘jeu de boules’ tijdens fingerfood, tapas of een smaakvolle burger. Wij proefden met plezier.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.