- Pc van de AD Veiligheid en Preventie over de nationale actiedag "1 dag niet": Dagelijks zijn er zo'n 150 woninginbraken in België. Om dit probleem nog grootser aan te pakken lanceren ze de 4de editie van de campagne "1 dag niet”
Volledig scherm
- Pc van de AD Veiligheid en Preventie over de nationale actiedag "1 dag niet": Dagelijks zijn er zo'n 150 woninginbraken in België. Om dit probleem nog grootser aan te pakken lanceren ze de 4de editie van de campagne "1 dag niet” © Photo News

Winteruur zorgt voor meer inbraken

Vandaag krijgen duizenden Truienaren tips over hoe ze zich beter kunnen wapenen tegen woninginbraken. Met deze campagne rond ‘1 dag niet’ willen het stadsbestuur van Sint-Truiden en de lokale politie inwoners overtuigen dat ze meer risico’s lopen dan ze denken. Ook een aantal buurtcomités steken een tandje bij. Op verschillende Halloweentochten delen wandelaars in ruil voor wat lekkers preventiebrochures uit aan de bewoners in hun straat.

0 reacties

  1. Twenty Two Coffee ontwaakt met Gouden Schoen-winnaar als baas: “Onze replica in de zaak is al tientallen keren op de foto geweest”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Twenty Two Coffee ontwaakt met Gouden Schoen-win­naar als baas: “Onze replica in de zaak is al tientallen keren op de foto geweest”

    Iedereen voelde het aankomen, maar toch was het gisterenavond in de meeste woonkamers spannend nagelbijten. Wie zou er naar huis gaan met de Gouden Schoen 2022? Maar het hardst werd er geduimd in Twenty Two Coffee in Sint-Truiden, de horecazaak van Wouter en Simon Mignolet. De twee broers trokken samen naar de uitreiking in Antwerpen terwijl de familie het gala op het Truiense Heilig-Hartplein volgde. Wij gingen er vanmiddag een kijkje nemen.