De onveilige fietssituatie aan het station
Volledig scherm
De onveilige fietssituatie aan het station © RV

Welkom in de Truiense Autojungle

De Gazometerstraat zou nog voor de zomer van 2018 heringericht worden tot fietsstraat. De straat bevindt zich in de buurt van het station en de opening van de nieuwe GAZO-site zorgt voor heel wat extra fiets- en voetgangersverkeer  in de nu al drukke buurt. Autoverkeer zou mogelijk blijven, maar alleen voor noodzakelijke verplaatsingen, onder meer voor de bewoners van de straat, klonk het veelbelovend. “Maar deze plannen zijn nu door de stad  in de diepvries gestoken.” zegt Liebrecht Krznaric van de Fietsersbond.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”