"Zelf zwieren op een balk doe ik al lang niet meer, mijn heupen en schouders zijn helemaal versleten", zegt Lisy Genné.
Volledig scherm
"Zelf zwieren op een balk doe ik al lang niet meer, mijn heupen en schouders zijn helemaal versleten", zegt Lisy Genné. © TONY VAN GALEN

"We wisten al snel: Nina is uitzonderlijk"

"Over een wereldtitel durfden we toen alleen maar dromen. Maar wij zagen al snel dat ze uitzonderlijk was", glundert Lisy Genné (71), de vroegere turnjuf van de Truiense Nina Derwael. Het was zij die de fundamenten legde van de wereldkampioene.

0 reacties

 1. “Amateurpiloot bromt en vliegt vaak zonder planning”: Limburgs Landschap wil drones weg uit natuurgebieden
  Limburg

  “Amateurpi­loot bromt en vliegt vaak zonder planning”: Limburgs Landschap wil drones weg uit natuurge­bie­den

  De drone is bijzonder populair en dat levert zeker in Limburg veel bijzondere video’s of panoramische foto’s op van prachtige natuurgebieden en landschappen. Maar bij Limburgs Landschap spreken ze over een ernstige verstoring van de natuur en willen ze daar een einde aan maken. “Vuurwerk is één keer per jaar storend, maar drones zijn dat het ganse jaar door", zegt Dirk Ottenburghs van Limburgs Landschap. Er zijn echter wel bepaalde uitzonderingen.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.