Livia Raskin, voorzitter van  vzw Vilomah  streeft naar een betere begeleiding vanuit de uitvaartsector.
Volledig scherm
PREMIUM
Livia Raskin, voorzitter van vzw Vilomah streeft naar een betere begeleiding vanuit de uitvaartsector. © Karolien Coenen

Vzw Vilomah pleit voor betere begeleiding vanuit uitvaartsector voor ouders die kind verloren hebben: “We willen het rouwproces zoveel mogelijk verzachten”

De Truiense vzw Vilomah ijvert voor een betere begeleiding vanuit de uitvaartsector voor ouders die pas hun kind hebben verloren. Om dat punt kracht bij te zetten, getuigt voorzitter Livia Raskin over haar moeilijke ervaring met een begrafenisondernemer. Begin dit jaar verloor ze haar zoontje Kenric (5). “Ik werd niet goed begeleid en heb amper afscheid kunnen nemen van mijn zoontje. Ik wil voorkomen dat andere ouders ook zoiets moeten meemaken.”

0 reacties

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.