Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Geert De Rycke

Vrouw (26) rijdt met auto in de haag

Hasselt/Sint-TruidenAan de Hellebeemden in Hasselt gebeurde maandagmiddag rond 12.20 uur een ongeval.

 1. Provinciebestuur geeft een kwaliteitsimpuls aan ruiterroutes
  Hasselt

  Provincie­be­stuur geeft een kwaliteits­im­puls aan ruiterrou­tes

  Het Provinciaal Managementcomité voor Plattelandsontwikkeling en de minister van Plattelandsbeleid hebben een nieuw project goedgekeurd, waarbij het Regionaal Landschap Lage Kempen de Limburgse ruiterroutes wil opwaarderen. “Door de investering van meer dan 260.000 euro kunnen we de beleving op de ruiterroutes in Limburg een bijkomende impuls geven”, zegt gedeputeerde van Landbouw en Platteland Inge Moors.
 2. Truiens afhaalrestaurant Roasties deelt 200 gratis maaltijden met kip uit: “Iedereen kent wel iemand die in deze tijden een traktatie verdient”
  Sint-Truiden

  Truiens afhaalres­tau­rant Roasties deelt 200 gratis maaltijden met kip uit: “Iedereen kent wel iemand die in deze tijden een traktatie verdient”

  Om toch voor een lichtpunt in donkere coronatijden te zorgen, deelt het Truiense afhaalrestaurant Roasties samen met leverancier Eurokip maar liefst 200 gratis gerechten uit onder de hashtag #mijnheld. Elke klant die tussen 15 november en 23 december een bestelling van minstens 35 euro plaatst, schenkt tegelijkertijd een dagschotel met kip aan een held. “Want iedereen kent wel iemand die in deze tijden een traktatie verdient.”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?