De ondergrondse parking Clockhempoort.
Volledig scherm
De ondergrondse parking Clockhempoort. © Mine Dalemans

Vooruit uit kritiek op aankoop parking Clockhempoort

Sint-TruidenOppositiepartij Vooruit uit forse kritiek op de beslissing van de meerderheid om de ondergrondse parking Clockhempoort over te kopen van Indigo Belgium voor een bedrag van 5.490.000 euro. Dat blijkt uit een officieel statement. Volgens Vooruit is de parking al vanaf de opening onderbezet en zijn de parkeerplaatsen te smal.

 1. Bezetting van 83,8% bij Limburgse logies tijdens Hemelvaartweekend: “Het licht schijnt aan het einde van de tunnel”
  Limburg

  Bezetting van 83,8% bij Limburgse logies tijdens Hemelvaart­week­end: “Het licht schijnt aan het einde van de tunnel”

  Met een bezetting van 83,8 procent kijken de Limburgse logies tevreden terug op het Hemelvaartweekend. Ook voor de komende weekends lopen de reservaties vlot binnen, zo blijkt uit een bevraging van Visit Limburg. “De heropening van de horeca speelt ongetwijfeld een rol, al merken we al een tijdje dat de populariteit van Limburg als vakantiebestemming in de lift zit”, verklaart gedeputeerde en voorzitter van Visit Limburg Igor Philtjens.
 2. Hasselt bekent kleur op Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie: “Iedereen moet zich hier thuis én veilig kunnen voelen”
  Hasselt

  Hasselt bekent kleur op Internatio­na­le Dag Tegen Homofobie en Transfobie: “Iedereen moet zich hier thuis én veilig kunnen voelen”

  Ook Hasselt staat stil bij deze Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT) en kleurt daarom vanaf vandaag alle kleuren van de regenboog. Zo zal de regenboogvlag zichtbaar zijn aan onder meer ‘t Scheep en de grote bushalte van het Kolonel Dusartplein. De Grote Markt en Quartier Bleu worden ook verlicht in diezelfde regenboogkleuren, en ook de bomen langs de Groene Boulevard krijgen een ‘regenboogjasje’.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar