Vooruit Sint-Truiden kiest eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) als volgende doelwit. De reden? Engelbosch kocht een stuk grond voor zijn geiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooruit Sint-Truiden kiest eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) als volgende doelwit. De reden? Engelbosch kocht een stuk grond voor zijn geiten. © Mine Dalemans

Vooruit stapt opnieuw naar Audit Vlaanderen voor Truiens gemeenteraadslid: “De polemiek in deze stad moet stoppen”

Sint-TruidenDe gemeenteraad van Sint-Truiden belooft opnieuw vonken te geven. Oppositiepartij Vooruit kondigde dit weekend immers aan om opnieuw een klacht in te dienen bij Audit Vlaanderen. Dit keer tegen eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) die volgens de Vooruit-fractie onrechtmatig een stuk grond voor zijn geiten kocht. “De persoonlijke aantijgingen in deze stad gaan te ver en moeten stoppen", klinkt het bij Engelbosch.

  1. Levensecht ‘Squid Game’-event komt op 27 november naar Hasselt: “Maar nee, niemand moet ervoor sterven”
    Hasselt

    Levensecht ‘Squid Ga­me’-event komt op 27 november naar Hasselt: “Maar nee, niemand moet ervoor sterven”

    Wie maar niet genoeg kan krijgen van de Koreaanse Netflixserie ‘Squid Game’, kan op 27 november afzakken naar de Limburgse hoofdstad Hasselt. Escape House organiseert daar een grootschalig ‘Squid Game’-event voor honderd deelnemers die het tegen elkaar opnemen in een reeks kinderspelletjes. Wie wint, gaat naar huis met 1.000 euro of een gelijkwaardige prijs. “Geïnteresseerden moeten wel snel zijn, want het spel is bijna volzet.”