Mijn in Beringen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mijn in Beringen. © RV

Vijf tips voor dit weekend: van mijnwerker voor één dag over een slipjacht tot een tweedehandsboekenbeurs

Nog geen plannen dit weekend? We helpen je graag verder met vijf leuke tips van onze redactie. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?

0 reacties

 1. Provincie Limburg bleef zaterdag gespaard van wateroverlast
  Limburg

  Provincie Limburg bleef zaterdag gespaard van waterover­last

  Het KMI kondigde vanaf zaternamiddag code oranje af in verschillende delen van ons land. Onder meer in de provincie Limburg was het tandenknarsen, zeker na het noodweer van vorige week. Uiteindelijk was er her en der felle regen rond de avond, vooral in het zuidwesten van de provincie. Denk dan aan Sint-Truiden, Heers, Kortessem, Wellen en Borgloon. Die regen ging af en toe gepaard met donder. Maar tot felle onweders kwam het gelukkig niet.
 2. Bij Supervers.be vind je een volwaardig alternatief voor je wekelijkse versboodschappen: “Alles komt van lokale specialisten en dat proef je”

  Bij Supervers.be vind je een volwaardig alterna­tief voor je wekelijkse versbood­schap­pen: “Alles komt van lokale specialis­ten en dat proef je”

  Zijn kwalitatieve producten voor jou ook een meerwaarde, maar heb je geen tijd om van speciaalzaak naar speciaalzaak te gaan? Dan is er goed nieuws. Het online platform Supervers.be brengt namelijk vijftien lokaal verankerde versspecialisten samen en levert hun producten in heel Limburg aan huis. “Wie voor 23.00 uur bestelt, krijgt zijn of haar versproducten de volgende dag al geleverd”, klinkt het bij oprichters Christopher Van Roy, Rob Reculé en Jan Vandevivere.