Veerle Heeren
Volledig scherm
Veerle Heeren © Borgerhoff

Veerle Heeren vernam schorsing via de media, oppositie stuurt aan op ontslag: “Sint-Truiden verdient een sterke burgemeester”

Sint-TruidenVandaag raakte bekend dat burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V) voor zes maanden wordt geschorst. Zelf reageerde Heeren kort: “Ik neem akte van de beslissing en zal de tijd nemen om de beslissing van de minister door te nemen.” De oppositie reageert natuurlijk fors en vraagt dat Heeren een stap opzijzet als burgemeester.

  1. Van kwaliteitsvol bronswerk tot een uniek schilderij van Rembrandt van Rijn: dit is de 39ste editie van de Kunst- en Antiekbeurs in Hasselt
    PREMIUM

    Van kwaliteits­vol bronswerk tot een uniek schilderij van Rembrandt van Rijn: dit is de 39ste editie van de Kunst- en Antiek­beurs in Hasselt

    Op zoek naar unieke kunstwerken of exclusieve meubelstukken? Dan kan je nog tot en met zondag terecht op de 39ste editie van de Kunst- en Antiekbeurs in de Trixxo Arena in Hasselt. Liefst 70 nationale en internationale standhouders brengen daar hun mooiste en meest kwaliteitsvolle topstukken, maar ook toegankelijke parels naar het grote publiek. Wij brachten alvast een bezoekje.
    Hasselt