Burgemeester Veerle Heeren (CD&V), begin mei tijdens de online gemeenteraad. Ze kondigde aan tijdelijk een stap opzij te zetten na de commotie over haar vaccinvoorrang.
Volledig scherm
Burgemeester Veerle Heeren (CD&V), begin mei tijdens de online gemeenteraad. Ze kondigde aan tijdelijk een stap opzij te zetten na de commotie over haar vaccinvoorrang. © RV

Veerle Heeren keert na twee maanden terug als burgemeester Sint-Truiden

SINT-TRUIDENVeerle Heeren (CD&V) keert vrijdag terug als burgemeester van Sint-Truiden, twee maanden nadat ze een stap opzij had gezet na de commotie over haar vervroegde vaccinatie, meldt Het Belang van Limburg. Het onderzoek naar de vaccinvoorrang is nog niet afgerond, maar dat belet haar niet de burgemeesterssjerp opnieuw te omgorden.

157 reacties

 • Stijn Maes

  3 dagen geleden
  Kennen geen schaamte bij CD&V blijkbaar! Zullen de rekening wel krijgen bij de volgende verkiezingen!
 • Thomas Anderson

  3 dagen geleden
  Er is geen plaats voor leugenaars bij de cdnv tijd voor partij voorzitter om daar eens duidelijk in te zijn.Of wel genoegen nemen met 7 procent.
 • Kris Leynen

  4 dagen geleden
  Politiek is toch de enige sector waar je publiek mag afgaan en dan schaamteloos verder mag doen. En dan in 2024 verbouwereerd zijn dat extreem rechts en extreem links de verkiezingen winnen. Dan is het ook nog onze ( de kiezer) schuld
 • Wilfried Vanden Berg

  2 weken geleden
  Die lacht de mensen vlak in het gezicht uit . Kent totaal geen enkele vorm van schaamte . maar dat is een eigenschap van CD&V.
 • imke de meester

  2 weken geleden
  die vrouw heeft de ganse partij achter zich. Vergeven en vergeten, tegen de verkiezingen kraait er geen haan meer over en was ze de beste burgemeester die men ooit heeft gehad.