Truienaars en passanten kunnen vanaf dinsdag langs bij de gloednieuwe McDonald’s in Sint-Truiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Truienaars en passanten kunnen vanaf dinsdag langs bij de gloednieuwe McDonald’s in Sint-Truiden. © Mine Dalemans

Van dubbele McDrive tot overdekt terras en speelzone voor kids: McDonald’s Sint-Truiden volledig klaar voor opening

Sint-TruidenHet is zover: de gloednieuwe McDonald’s aan de Industrielaan in Sint-Truiden is klaar om te openen. Dat gebeurt dinsdag onder leiding van franchisenemer David Cleynhens, mét grote aandacht voor duurzaamheid. “Denk aan een eigen afvalbeheersysteem via de ‘Green Truck’, volledige ledverlichting en laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen”, aldus Cleynhens. In totaal rekent de nieuwe McDonald’s op 36 vaste medewerkers en 65 studenten, allemaal klaar om hun klanten vanaf deze week te ontvangen. 

 1. ZIEN. UHasselt viert 50ste verjaardag met theatervoorstelling samen met Het Nieuwstedelijk
  PREMIUM

  ZIEN. UHasselt viert 50ste verjaardag met theater­voor­stel­ling samen met Het Nieuwstede­lijk

  Voor de 50ste verjaardag van UHasselt maakt theaterhuis Het nieuwstedelijk de voorstelling ‘Mooie jaren - een kroniek van onze tijd’. “Een voorstelling over de voorbije halve eeuw waarin we een generatie vrienden volgen die het leven, de liefde en een wereld in voortdurende verandering ontdekken", zeggen regisseurs Stijn Devillé en Christophe Aussems. Op 19 mei gaat de voorstelling in première in het Cultuurcentrum Hasselt, waarna deze in het najaar doorheen heel Vlaanderen trekt.
  Hasselt
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.