Minister van Landbouw Koen Van den Heuvel kondigt extra maatregelen aan voor de fruittelers.
Volledig scherm
Minister van Landbouw Koen Van den Heuvel kondigt extra maatregelen aan voor de fruittelers. © BELGA

Van den Heuvel neemt extra maatregelen voor fruitsector: sneller schadevergoeding en sneller geld om te investeren

Minister van Landbouw Koen Van den Heuvel (CD&V) zal bijkomende maatregelen nemen om de financiële situatie van de fruitbedrijven te verbeteren. Dat heeft hij vrijdag bekendgemaakt tijdens een bezoek aan de fruitstreek in Zuid-Limburg en het Hageland.

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Van bubbels op méér dan anderhalve meter van elkaar tot inkom: Festival Da Copa stoomt zich klaar voor coronaproof EK voetbal
  PREMIUM
  Hasselt

  Van bubbels op méér dan anderhalve meter van elkaar tot inkom: Festival Da Copa stoomt zich klaar voor corona­proof EK voetbal

  Terwijl de maanden mei en juni opnieuw de deuren openen naar een dertigtal grootschalige testevents in ons land, brandt momenteel nog steeds de vraag: hoe zullen we in juni het EK voetbal vieren? In Hasselt is het alvast traditie om tijdens ‘Festival Da Copa’ als één grote mensenmassa te brullen van geluk (of verdriet) naar een groot scherm op het Kolonel Dusartplein. “We beseffen dat we die 7.000 supporters voor de Rode Duivels niet meer mogen toelaten, nee, dus pakken we maar uit met een alternatief waar we wél hardnekkig in geloven", aldus de organisatie.
 1. Zaman A. (30) in mei voor Tongerse hof van assisen voor moord op Hasseltse kapster
  PREMIUM
  Hasselt/Tongeren

  Zaman A. (30) in mei voor Tongerse hof van assisen voor moord op Hasseltse kapster

  Zaman A. (30) moet zich vanaf 25 mei voor het hof van assisen in Tongeren verantwoorden voor de moord op de Hasseltse kapster Negeen Mohammad Reza (30). Op 17 juni 2018 werd het slachtoffer dood aangetroffen in haar woning aan de Canadastraat in de Hasseltse Banneuxwijk. Omdat de jonge vrouw zich verhangen had aan een touw, werd eerst gedacht aan zelfmoord. Later bleek dat Zaman haar gewurgd had en nadien alles in scène had gezet.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid