Het ‘Knal Festival’ zal plaatsvinden op de parking van de Hendrickxhallen in Sint-Truiden, en onder toeziend oog van organisatoren Thibaut Sente (links), Jerome Fontaine (midden) en Peter Onkelinx (rechts).
Volledig scherm
Het ‘Knal Festival’ zal plaatsvinden op de parking van de Hendrickxhallen in Sint-Truiden, en onder toeziend oog van organisatoren Thibaut Sente (links), Jerome Fontaine (midden) en Peter Onkelinx (rechts). © Julie Gielen

Tweedaags ‘Knal Festival’ verwelkomt 3.000 festivalgangers zonder mondmasker of afstand

Sint-TruidenWie wil feesten zonder coronaregels, kan op zaterdag 28 en zondag 29 augustus naar het ‘Knal Festival’ op de parking aan de Hendrickxhallen in Sint-Truiden. Tot wel 3.000 festivalgangers verspreid over het weekend kunnen daar in openlucht van muziek genieten, tenminste als ze de strikte coronacontrole passeren. “Maar eenmaal binnen, mag er eindelijk weer gedanst, geknuffeld én gekust worden”, aldus de organisatie. 

  1. Limburgse landbouwbedrijven gooien hun deuren open op Dag van de Landbouw: “Prachtige sector maar de vele regeltjes maken het ons niet eenvoudig”
    PREMIUM
    Nieuwerkerken

    Limburgse landbouwbe­drij­ven gooien hun deuren open op Dag van de Landbouw: “Prachtige sector maar de vele regeltjes maken het ons niet eenvoudig”

    De derde zondag van september hebben we naar jaarlijkse gewoonte een vaste afspraak op de Dag van de Landbouw. 11 Limburgse boerderijen gooien dit jaar hun deuren open en geven een kijkje achter de schermen van hun landbouwbedrijf. Wij gingen een kijkje nemen op natuur- en belevingsboerderij Hoeve op den Mierhoop in Wijer. “Van een simpele fakkeltocht zijn we uitgegroeid naar een hele belevingsboerderij met alles erop en eraan”, klinkt het.