Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Tim Van der Zeypen

Twee agenten naar rechter voor filmpje van masturberende transgender in Truiense politiecel

Sint-TruidenTwee agenten van politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken moeten binnenkort voor de rechter verschijnen nadat ze beelden maakten van een masturberende transgender in een politiecel. Ze worden beschuldigd van voyeurisme.

 1. Truiense apotheek biedt klanten extra service aan via automaat: “Condooms, corona- en zwangerschapstesten blijken meest gekochte producten”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Truiense apotheek biedt klanten extra service aan via automaat: “Condooms, corona- en zwanger­schaps­tes­ten blijken meest gekochte producten”

  Dringend een muggenproduct nodig in het holst van de nacht? Of geraak je net niet op de tijd bij de apotheek voor je medicatie op voorschrift? Bij Apotheek Noben in Sint-Truiden zijn zo’n noodsituaties voortaan van de baan door hun gloednieuwe automaat. “Klanten geven hun code in via het scherm en krijgen even later hun voorgeschreven medicatie uit de automaat”, legt apotheker Eline Beckers uit. “Maar dat de automaat de persoonlijke service kan vervangen? Nee, daar geloof ik niet in. Dit is eerder een toevoeging om tijd te winnen.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.