Cor van Otterloo, CEO van Punch Powertrain “Ik baal als een stekker dat ik moet plooien voor die Trump”
Volledig scherm
Cor van Otterloo, CEO van Punch Powertrain “Ik baal als een stekker dat ik moet plooien voor die Trump” © TONY VAN GALEN

Trump houdt megadeal tussen Iran en Truiense Punch Powertrain tegen

De gestage groei van Punch Powertrain stagneert door tegenvallende orders uit China. Daarenboven schrapt CEO Cor van Otterloo een megadeal met Iran onder druk van de Amerikaanse president Donald Trump. De economische werkloosheid bij Punch betreft voorlopig een 200-tal arbeiders. Na de Truiense fruitsector die lijdt onder de Ruslandboycot is nu de Truiense automobielsector slachtoffer van internationale handelssancties.

0 reacties

  1. PKP DWNTWN brengt de eerste festivalvibes al naar Hasselt
    Hasselt

    PKP DWNTWN brengt de eerste festivalvi­bes al naar Hasselt

    Op Pukkelpop is het nog even wachten, maar in Hasselt waren de eerste festivalvibes dit weekend al te voelen. PKP DWNTWN warmt de binnenstad immers het hele weekend op met live rooftopconcerten, afterparties en alles rond street style. Aan Quartier Blue waren er zaterdag optredens van Portland, Berre en Isaac Roux. Bij Très Belge kon u genieten van optredens van Dikke, Jelle en Dworfi en aan het Groenplein waren er ‘s avonds optredens van Pelace & Cellini. De afterparty vindt plaats in De Serre en Café Café. Op zondag zijn er aan het Capucienenplein doorlopend events, gaande van 3x3 basketwedstrijden, skatejams, dj-sets van onder andere Bibi Seck, Jewels, Aso Asin, Young Mo, Prinsezy, Timmerman, DTM Funk en Manz tot live streetart door Lindert Steegen, foodtrucks en workshops door Villa Basta. Bij de stad Hasselt reageerde men zaterdagavond al erg tevreden over de opkomst. Exacte cijfers zijn door de verschillende locaties moeilijk te weergeven.