RV
Volledig scherm
© RV

Truiense Vlaams Belang-voorzitster brengt Hitlergroet “om te lachen”. Maar haar partij lacht niet mee en zet haar aan de deur

Een foto van de Truiense Vlaamse Belang-voorzitter Katrina Langlet veroorzaakt heel wat ophef. De nummer tien van de Limburgse Kamerlijst is op het beeld te zien, terwijl ze ostentatief een Hitlergroet uitbrengt. De feiten speelden zich af tijdens een feestje in oktober vorig jaar. Nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken is formeel: “Ze wordt per direct geschrapt.”

27 reacties

 • Erwin Fiers

  4 jaar geleden
  Weer van die vuile gefilmde trucken.Jammer.Ik begrijp dat Tom Van Grieken zeker wil spelen.Ze willen ons op alle mogelijke kanten aanvallen en doen kelderen.Lafaards!!!
 • Samuel Smausentich

  4 jaar geleden
  Mag er nog wat gelachen en leute gemaakt worden in Vlaanderen ?
 • Dirk Van der Weeën

  4 jaar geleden
  Belachelijk !!!!!!!!
 • Leo Duym

  4 jaar geleden
  Jose Van Hauwaert zegt: 'Als er niks aan de hand was toen de dame deze groet bracht, dan is het de vraag, waarom schorst Van Grieken haar dan?' --- Omdat Van Grieken het zich niet kan permitteren haar niet te schorsen. Als VB'er heb je altijd het nadeel van de twijfel. Ik meen het echt als ik zeg nooit iemand met opgeheven hand te begroeten. Als ervan VB'ers iets verkeerd geïnterpreteerd kan worden, laten hun 'democratische' tegenstanders dat niet links liggen.
 • Jean De Grande

  4 jaar geleden
  Peter VAN DEN BROECKE, ik heb waarschijnlijk meer van die documentaires gezien dan u, maar nog nooit die groet met links. En die vingers, dat was John Cleese die er bijzonder veel bijval voor kreeg. En dan heb ik het nog niet over de schending van haar privacy. Maar er wordt veel toegelaten om politiek correct te zijn.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  17

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.