De Truiense Natascha is ondertussen een bekend gezicht op TikTok, een app waarop je video's van maximaal 60 seconden kan plaatsen. Het platform is voornamelijk populair bij jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De Truiense Natascha is ondertussen een bekend gezicht op TikTok, een app waarop je video's van maximaal 60 seconden kan plaatsen. Het platform is voornamelijk populair bij jongeren. © Mine Dalemans

Truiense Natascha (32) maakte TikTok-account aan als experiment, maar is nu razend populair op de app: “Het maakt deel uit van mijn dagelijks leven”

Natascha Clerinx (32) uit Sint-Truiden startte zo’n vier maanden geleden met TikTok. “Ik werk zelf in de communicatiesector en probeer altijd mee te zijn met de nieuwste trends”, zegt ze. Wat begon als een leerschool draaide uit in een routine. “Ik post 1 tot 6 video’s per dag.” Ondertussen heeft Natascha al ruim 6.600 volgers.

  1. Schepen Christian Bamps vrijgesproken voor gebruik van valse stukken en belangenvermenging
    PREMIUM
    Riemst

    Schepen Christian Bamps vrijgespro­ken voor gebruik van valse stukken en belangen­ver­men­ging

    Christian Bamps (CD&V), schepen van Evenementen in Riemst, moest zich voor de strafrechtbank in Tongeren verantwoorden omdat hij jarenlang valse fuifovereenkomsten zou gebruikt hebben voor bewakingsopdrachten als portier. Hij zou zich ook schuldig gemaakt hebben aan belangenvermenging bij de goedkeuring van die fuiven. “Geen sprake van,” getuigde Bamps (59) zelfverzekerd en rustig. “Het heeft hem geen onrechtmatig voordeel opgeleverd,” oordeelde ook de strafrechter, die hem over de hele lijn vrijsprak.