Aline Ghys en Bert Stas van het Truiense communicatiebureau Idearté mochten de HR-Award van Voka Limburg in ontvangst nemen.
Volledig scherm
Aline Ghys en Bert Stas van het Truiense communicatiebureau Idearté mochten de HR-Award van Voka Limburg in ontvangst nemen. © Voka Limburg

Truiens communicatiebureau Idearté wint Limburgse HR-award

Sint-TruidenDe strijd tussen het Hasseltse familiebedrijf Democo Group, verzekeraar Ethias, de Stad Genk en het Truiense communicatiebureau Idearté is gestreden. Zo gaan de Truienaren van communicatiebureau Idearté met met de Limburgse HR-Award van Voka Limburg aan de haal.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Jo Delpire volgend seizoen terug T1 bij vrouwen HC Sint-Truiden: “Vraag van bestuur kwam onverwachts, maar ik ben klaar voor de uitdaging”
  Handbal

  Jo Delpire volgend seizoen terug T1 bij vrouwen HC Sint-Trui­den: “Vraag van bestuur kwam onver­wachts, maar ik ben klaar voor de uitdaging”

  Het bestuur van handbal Sint-Truiden kwam zaterdag met de melding dat de club komend seizoen niet verder gaat met de huidige trainer Richard Curfs. De vrouwen van Sint-Truiden zijn nochtans sterk op dreef in eerste nationale, met een tweede plaats op twee punten van leider Femina Wezet, maar Jo Delpire zal volgend seizoen terugkeren als T1 van de damesploeg.