Veerle Heeren voor de camera van VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Veerle Heeren voor de camera van VTM NIEUWS. © VTM NIEUWS

Truiens burgemeester Veerle Heeren reageert voor het eerst voor de camera bij VTM NIEUWS na heisa over vervroegd vaccin: "Ik heb een inschattingsfout gemaakt"

Sint-TruidenVeerle Heeren (CD&V), burgemeester van Sint-Truiden, heeft voor de camera van VTM NIEUWS gereageerd op de heisa die ontstond nadat ze veel te vroeg gevaccineerd werd. Ze liet ook haar familieleden en kennissen vaccineren, blijkt uit gelekte documenten. “Ik heb een inschattingsfout gemaakt, maar ik deed niets onwettigs”, zegt ze. Heeren antwoordt verder op geen enkele vraag en herhaalt vooral de uitspraken uit haar statement van vanochtend. Vlaams Belang roept intussen op tot het ontslag van de Truiense burgemeester, CD&V-voorzitter Joachim Coens vindt dat het “aan de mensen en de gemeenteraad van Sint-Truiden is om dat finaal te beoordelen”. 

  1. Bij Supervers.be vind je een volwaardig alternatief voor je wekelijkse versboodschappen: “Alles komt van lokale specialisten en dat proef je”

    Bij Supervers.be vind je een volwaardig alterna­tief voor je wekelijkse versbood­schap­pen: “Alles komt van lokale specialis­ten en dat proef je”

    Zijn kwalitatieve producten voor jou ook een meerwaarde, maar heb je geen tijd om van speciaalzaak naar speciaalzaak te gaan? Dan is er goed nieuws. Het online platform Supervers.be brengt namelijk vijftien lokaal verankerde versspecialisten samen en levert hun producten in heel Limburg aan huis. “Wie voor 23.00 uur bestelt, krijgt zijn of haar versproducten de volgende dag al geleverd”, klinkt het bij oprichters Christopher Van Roy, Rob Reculé en Jan Vandevivere.