In de Trudosporthal zijn nu ook de leerlingen en personeelsleden van scholen Momentum en Leefschool De Villa getest. Daaruit komen 12 bijkomende coronabesmettingen.
Volledig scherm
In de Trudosporthal zijn nu ook de leerlingen en personeelsleden van scholen Momentum en Leefschool De Villa getest. Daaruit komen 12 bijkomende coronabesmettingen. © Karolien Coenen

Testresultaten scholen Momentum en Leefschool De Villa bekend: 12 bijkomende coronabesmettingen, Britse variant niet uitgesloten

Sint-TruidenNadat een 300-tal leerlingen en personeelsleden van de kleuter- en basisschool Momentum en Leefschool De Villa in Sint-Truiden donderdag op het coronavirus werden getest, blijken er nu twaalf bijkomende coronabesmettingen te zijn. Het gaat om twee kleuters en tien leerlingen. De testen geven aan dat er een hoge virale lading aanwezig is. 

 1. Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabisshop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”
  Hasselt

  Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabis­shop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”

  De ‘cannabisshop’ Kush&Co op de Persoonstraat in Hasselt zal nog deze week opnieuw openen. De zaak van Marco Vincente-Amaro (33) werd begin februari verplicht gesloten, nadat de stad op basis van haar nieuwe politiecodex had beslist dat Kush&Co in strijd was met de regels. De Raad van State fluit die beslissing nu terug.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen