Hilde Vautmans en Tom Vandeput tussen de marktkramers in Sint-Truiden.
Volledig scherm
Hilde Vautmans en Tom Vandeput tussen de marktkramers in Sint-Truiden. © Bart Borgerhoff

Startschot Maand van de Markt in Sint-Truiden: “Hopen boost te geven aan de marktsector”

Sint-TruidenOm de Limburgse markten de komende maand in de kijker te zetten, rollen de vijf Vlaamse provincies en de marktkramersfederatie in april een grootse promotie-actie uit. In heel de provincie worden de lokale markten gepromoot en zijn er prijzen te winnen.

  1. Heem vzw vangt achttien jongeren in gevaarlijke leefsituatie al één jaar op: “Met opbrengst van JEZ! kunnen we hen helpen om waardevolle relaties op te bouwen”

    Heem vzw vangt achttien jongeren in gevaarlij­ke leefsitua­tie al één jaar op: “Met opbrengst van JEZ! kunnen we hen helpen om waardevol­le relaties op te bouwen”

    Sinds een jaar worden jongeren die in een moeilijke en gevaarlijke opvoedingssituatie verkeren, opgevangen door de begeleiders van Heem vzw in Sint-Truiden. De organisatie is uniek in Vlaanderen en mag zich intussen één van de 200 projecten noemen waar JEZ!, de opvolger van Rode Neuzen Dag, geld voor inzamelt. Met het ingezamelde bedrag gaat Heem vzw extra activiteiten organiseren voor de jongeren en hun begeleiders.
    Sint-Truiden