Storm Corrie zorgt voor een afgesloten Speelhof en stadspark.
Volledig scherm
Storm Corrie zorgt voor een afgesloten Speelhof en stadspark. © Mine Dalemans

Stadspark, Speelhof en vesten afgesloten door storm Corrie

Sint-TruidenStorm Corrie trekt vandaag over ons land en kan voor rukwinden tot 90 kilometer per uur zorgen. Als voorzorgmaatregel zijn in Sint-Truiden het stadspark, het Speelhof en de vesten afgesloten.

 1. Van Het Smaaksalon tot ‘t Veilinghuis: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in Limburg
  PREMIUM

  Van Het Smaaksalon tot ‘t Veiling­huis: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in Limburg

  Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in Limburg waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Het Smaaksalon in Hasselt tot ‘t Veilinghuis in Sint-Truiden: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
  Sint-Truiden
 2. Verdacht overlijden in Heers: drie arrestaties en geiten in de woonkamer. “‘Ik houw je de kop in’, riep de dochter soms haar ouders toe”
  PREMIUM
  Update

  Verdacht overlijden in Heers: drie arresta­ties en geiten in de woonkamer. “‘Ik houw je de kop in’, riep de dochter soms haar ouders toe”

  Het parket van Limburg onderzoekt volop het overlijden van een 86-jarige man uit Mechelen-Bovelingen bij Heers. De bejaarde stierf in de nacht van dinsdag op woensdag in verdachte omstandigheden. Al gingen in de buurt eerder al bizarre geruchten rond over het gezin, die vandaag bevestigd zijn. Dit is wat we tot nu toe weten over het verdachte overlijden.
  Heers
 3. ZIEN. UHasselt viert 50ste verjaardag met theatervoorstelling samen met Het Nieuwstedelijk
  PREMIUM

  ZIEN. UHasselt viert 50ste verjaardag met theater­voor­stel­ling samen met Het Nieuwstede­lijk

  Voor de 50ste verjaardag van UHasselt maakt theaterhuis Het nieuwstedelijk de voorstelling ‘Mooie jaren - een kroniek van onze tijd’. “Een voorstelling over de voorbije halve eeuw waarin we een generatie vrienden volgen die het leven, de liefde en een wereld in voortdurende verandering ontdekken", zeggen regisseurs Stijn Devillé en Christophe Aussems. Op 19 mei gaat de voorstelling in première in het Cultuurcentrum Hasselt, waarna deze in het najaar doorheen heel Vlaanderen trekt.
  Hasselt