Nu de laatste minderbroerder de site heeft verlaten, zet de stad de eerste stap in de herbestemming van de voormalige gebouwen
Volledig scherm
Nu de laatste minderbroerder de site heeft verlaten, zet de stad de eerste stap in de herbestemming van de voormalige gebouwen © TONY VAN GALEN

spa.a hekelt miljoenenproject meerderheid: “Geen blanco cheque voor Minderbroederssite”

De eerste stap in de herbestemming van de voormalige gebouwen van de minderbroeders is gezet. De stad Sint-Truiden gaat de komende drie maanden op zoek naar een multidisciplinair projectteam om er een culturele site uit te bouwen met daarin ook het Huis van de Truienaar, het nieuwe stadskantoor. “We laten geen stof vergaren op dit waardevolle stadserfgoed”, klinkt het. Maar de oppositie hekelde tijdens de gemeenteraad de komst van weer een nieuw miljoenenproject.

0 reacties

 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"