De winnaars van de Literaire Prijzen worden vanaf morgen voorgesteld op de facebookpagina van de stad en Bibliotheek Toni Coppers.
Volledig scherm
De winnaars van de Literaire Prijzen worden vanaf morgen voorgesteld op de facebookpagina van de stad en Bibliotheek Toni Coppers. © Stad Sint-Truiden

Sint-Truiden zet winnaars van Literaire Prijzen 2021 in de kijker

Sint-TruidenDe Literaire Prijzen van de stad Sint-Truiden zijn opnieuw uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij kon de prijsuitreiking niet doorgaan. Om de vijf winnaars toch voor te stellen aan het publiek, zetten de stad en Bibliotheek Toni Coppers vanaf morgen, de startdag van de poëzieweek, de winnaars in de kijker op hun facebookpagina’s.

 1. Céline brengt ondernemers en freelancers samen in Truiense coworking space Walhalla: “Werk is voortaan werk en thuis is opnieuw thuis”
  PREMIUM

  Céline brengt onderne­mers en freelan­cers samen in Truiense coworking space Walhalla: “Werk is voortaan werk en thuis is opnieuw thuis”

  Sint-Truiden is een coworking space rijker. Onderneemster Céline Malyster opende twee weken geleden haar ‘Walhalla Coworking’ langs de Luikersteenweg. Freelancers, ondernemers en starters kunnen er terecht om samen, maar toch apart, te werken. “Zo wordt de lijn tussen werk en privé weer wat duidelijker”, vertelt Céline. “En er is gratis koffie en thee!” Redenen genoeg om eens een kijkje te gaan nemen.
  Sint-Truiden
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.