Veerle Heeren.
Volledig scherm
Veerle Heeren. © Mine Dalemans

Sint-Truiden vraagt terugbetaling van factuur champagnefeest Veerle Heeren: “12.000 euro is ten onrechte betaald door de stad”

Sint-TruidenDe stad Sint-Truiden vraagt in een brief aan een adviesbureau de terugbetaling van een bedrag van 12.000 euro dat verkeerd gefactureerd werd. De factuur ging over een champagnefeest dat de vzw van toenmalig burgemeester Veerle Heeren organiseerde, maar door de stad betaald werd.

 1. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

  ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.
 2. Verdachte ‘martelmoord’ riskeert twee jaar cel voor drugshandel: “Waarom die inval, ze konden toch ook gewoon aanbellen?”
  PREMIUM
  Genk

  Verdachte ‘martel­moord’ riskeert twee jaar cel voor drugshan­del: “Waarom die inval, ze konden toch ook gewoon aanbellen?”

  Een 26-jarige Genkenaar, die sinds 2019 in voorhechtenis zit als een van de verdachten in de martelmoord op Hilal Markhtout (33), riskeert twee jaar cel omdat hij cannabis en cocaïne zou verkocht hebben. Opmerkelijk detail: hij zat toen met een enkelband thuis. Op zijn proces beet hij flink van zich af. “Het is alsof ze me willen breken.”