Thomas Agten kwam verkleed als ridder om zijn test te laten doen.
Volledig scherm
Thomas Agten kwam verkleed als ridder om zijn test te laten doen. © Mine Dalemans

Sint-Truiden test 700 kinderen met hulp van het leger, ridder Thomas steelt de show

Sint-TruidenDit weekend werden in Sint-Truiden ongeveer 700 kinderen getest op corona. Deze testen vonden plaats in de Trudo-sporthal aan de Veemarkt in Sint-Truiden. Opvallend is dat er ook een aantal personen van het leger aanwezig waren om te helpen. Niet de militairen, wel ridder Thomas stal uiteindelijk de show. 

 1. Limburgse horecazaken reageren gemengd op 1 mei als heropeningsdatum: “Als de datum nóg opschuift, gaan we zwarte sneeuw zien”
  PREMIUM
  Limburg

  Limburgse horecaza­ken reageren gemengd op 1 mei als herope­nings­da­tum: “Als de datum nóg opschuift, gaan we zwarte sneeuw zien”

  Het overlegcomité richt zich op 1 mei als heropeningsdatum voor de horeca, tenminste als de vaccinatiecampagne vlot verloopt. Bij de ene zaak klinkt het als muziek in de oren, terwijl de ander eerder twijfelend afwacht. “Eerlijk? Wij hebben nooit financiële problemen gehad, maar ik ga niet onder stoelen of banken steken dat het niet makkelijk is om rond te komen”, klinkt het.
 2. Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabisshop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”
  Hasselt

  Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabis­shop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”

  De ‘cannabisshop’ Kush&Co op de Persoonstraat in Hasselt zal nog deze week opnieuw openen. De zaak van Marco Vincente-Amaro (33) werd begin februari verplicht gesloten, nadat de stad op basis van haar nieuwe politiecodex had beslist dat Kush&Co in strijd was met de regels. De Raad van State fluit die beslissing nu terug.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!