Het team van Kasteel van Ordingen en Aurum vieren hun eerste ster.
Volledig scherm
Het team van Kasteel van Ordingen en Aurum vieren hun eerste ster. © BELGA

Sint-Truiden reageert fier op eerste Michelinster in de stad: “Fantastisch nieuws”

Sint-TruidenDe eerste Michelinster voor Aurum by Gary Kirchens is ineens ook groot nieuws voor Sint-Truiden. Aurum is het eerste restaurant van de stad dat de bekroning krijgt. “Dubbel en dik verdiend”, klinkt het.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Van een binnenspeeltuin tot een blotevoetenpad: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk
  PREMIUM
  Limburg

  Van een binnen­speel­tuin tot een blotevoe­ten­pad: met deze 8 zomervakan­tie­tips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent eindelijk tijd om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van een binnenspeeltuin in Heusden-Zolder tot een blotevoetenpad in Zutendaal: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk.