Bij Tenneco, een producent van schokdempers voor de auto-industrie, heeft de ochtendploeg vanmorgen spontaan het werk neergelegd.
Volledig scherm
Bij Tenneco, een producent van schokdempers voor de auto-industrie, heeft de ochtendploeg vanmorgen spontaan het werk neergelegd. © Borgerhoff

“Sint-Truiden leeft in angst”: Spontane staking bij Truiens bedrijf Tenneco uit vrees voor ontslagen

Bij Tenneco, een producent van schokdempers voor de auto-industrie, heeft de ochtendploeg vanmorgen spontaan het werk neergelegd. De werknemers vrezen dat er ontslagen zullen vallen in de Truiense vestiging door een internationale reorganisatie.

1 reactie

 • Pascal Peeters

  3 jaar geleden
  het gaat hier over meer dan die 70 ontslagen .hier worden weer 2 verhalen door mekaar gegooid dat plan is al lang rond nu gaat het over nieuwe technologie die hen beloofd was en die nu plots naar polen gaat dalende vollumes dat ook ja aangkondigde dopdagen en geruchten in de loopgangen van een mega ontslag ronde in de komende jaren.het verhaal van de 50 ontslagen in europa gaat voornamelijk over het engineering center een appart gelegen gebouw los van de productie dit plan is al zo goed als rond
 1. Eerste Pukkelpoppers vinden weg naar camping Chill, die drie uur eerder dan voorzien deuren al opent: “Toch een veel rustigere start dan andere jaren”
  PREMIUM
  Hasselt

  Eerste Pukkelpop­pers vinden weg naar camping Chill, die drie uur eerder dan voorzien deuren al opent: “Toch een veel rustigere start dan andere jaren”

  Na twee jaar geduld keren de Pukkelpoppers vanaf vandaag éindelijk terug naar de festivalweide in Kiewit. Honderden festivalgangers vonden donderdagochtend dan ook meteen de weg naar de campings, die door de grote opkomst drie uur eerder openden dan voorzien. Een stormloop werd het niet, “maar wees gerust: dit is nog maar de stilte voor de storm”, lacht Leon Lambrichts, die dit jaar opnieuw — met zijn iconisch rode hoedje op — camping CHILL mee in goede banen leidt.