Lorenzo treurt om zijn grootvader.
Volledig scherm
PREMIUM
Lorenzo treurt om zijn grootvader. © Karolien Coenen

Sint-Truiden houdt pakkende herdenking voor coronaslachtoffers: “Te veel mensen zijn gestorven zonder afscheid te kunnen nemen”

Zondagvoormiddag vond in de Truiense Rozentuin van Domein ‘t Speelof het herdenkingsmoment ‘Vergeet Mij Niet' plaats. Er werd stilgestaan bij de tientallen coronaslachtoffers in Zuid-Limburg. Het werd een pakkende herdenking met enkele ontroerende lezingen. Meteen werd door de stad ook een stilteplek geopend in de tuin, waar mensen hun verdriet een plaats kunnen geven. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok

 2. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid