Zowel kinderen, jongeren als hun ouderrs waren ook dit jaar welkom op de zesde editie van de ‘Zomerbabbels’ van Sint-TruideN;
Volledig scherm
Zowel kinderen, jongeren als hun ouderrs waren ook dit jaar welkom op de zesde editie van de ‘Zomerbabbels’ van Sint-TruideN; © Danny Claes

Sint-Truiden heeft zesde editie van ‘Zomerbabbels’ achter de rug

Sint-TruidenVoor de zesde keer op rij organiseerde de stad Sint-Truiden tijdens de zomervakantie een reeks Zomerbabbels. Met dit educatief-recreatief programma helpt het stadsbestuur samen met enkele partners - waaronder het Huis van het Kind - en vrijwilligers om het taalniveau van anderstalige kinderen, jongeren en hun ouders op een creatieve manier te bevorderen.

  1. ZOER Gin brengt kleurrijk trio smoelentrekkergin op de markt: “Opbrengst blijft naar de smoelentrekkers van de zorg gaan”
    Sint-Truiden

    ZOER Gin brengt kleurrijk trio smoelen­trek­ker­gin op de markt: “Opbrengst blijft naar de smoelen­trek­kers van de zorg gaan”

    Truienaars Carl Nijssens en Eduard Vangrootloon stelden eind augustus 2020 hun lockdownproject voor: ZOER Gin. De eerste gin gemaakt van smoelentrekkers sloeg meteen aan, want ondertussen breidt het duo hun aanbod uit met twee nieuwe smaken: ‘the yellow one’ en ‘the purple one’, gemaakt van de populaire snoepjes ‘smoelentrekkers'.