De werknemers van het Sint-Trudoziekenhuis kregen donderdag bezoek van Nicole en Hugo voor de Week van het Werkgeluk.
Volledig scherm
De werknemers van het Sint-Trudoziekenhuis kregen donderdag bezoek van Nicole en Hugo voor de Week van het Werkgeluk. © Sint-Trudoziekenhuis

Sint-Trudoziekenhuis viert Week van het Werkgeluk met bezoek van Nicole en Hugo

Sint-TruidenHet is de internationale Week van het Werkgeluk en dat wordt ook in het Sint-Trudoziekenhuis goed gevierd. Met koffiekoeken, geluksmomentjes en bezoek van Nicole en Hugo wil het ziekenhuis een warme werkomgeving voor zowel oude als nieuwe werknemers creëren. “Na corona is het belang van werkgeluk, in kleine en grotere geluksmomenten, alleen maar toegenomen in onze organisatie”, klinkt het.

 1. Pavel Balta (28) brengt buurtbewoners Ter Hilst dichter bij elkaar met kleurrijke kunstbrug ‘I was here’
  PREMIUM
  Hasselt

  Pavel Balta (28) brengt buurtbewo­ners Ter Hilst dichter bij elkaar met kleurrijke kunstbrug ‘I was here’

  ‘I was here’. Zo heet het gloednieuwe werk van kunstenaar Pavel Balta (28) op de brug in de Hasseltse wijk Ter Hilst. Als artiest uit Moldavië en master in Vrije Kunsten aan PXL-MAD werkte Balta liefst zes maanden dag en nacht aan het kunstwerk. Resultaat? Een levend schilderij van 700 m² groot, bestaande uit portretten van wijkbewoners die hun verhaal met Balta deelden.
 2. Slager Geerts en traiteur Quetin in Hasselt snoeien noodgedwongen in eindejaarsmenu: “Pijnlijk, maar zonder personeel lukt het ons niet”
  PREMIUM
  Hasselt

  Slager Geerts en traiteur Quetin in Hasselt snoeien noodgedwon­gen in eindejaars­me­nu: “Pijnlijk, maar zonder personeel lukt het ons niet”

  Voor de slagers en traiteurs wordt het een moeilijke feestperiode. Zo moet slagerij Geerts op de Hasseltse Zuivelmarkt al in de eindejaarsfolder snoeien, “puur omdat we geen personeel vinden", zuchten zaakvoerders Thierry Geerts (41) en zijn vrouw Mieke Vanderstraten (41). De broers Anthony (42) en Frédéric Mestré (46) van traiteur Quetin zien dan weer geen einde aan hun zoektocht naar een vaste kok. “Vinden we die niet op tijd, dan moeten ook wij ons aanbod beperken.”