Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Mine Dalemans

Sint-Trudoziekenhuis verstrengt bezoekregeling opnieuw: “Voortaan één bezoeker per patiënt”

Sint-TruidenEnkele weken geleden verstrengde het Sint-Trudoziekenhuis de bezoekregeling al door de stijgende coronacijfers. Sinds begin november mogen patiënten nog één bezoeker per dag ontvangen die een Covid Safe Ticket moet kunnen voorleggen. Vanaf woensdag moet dat telkens dezelfde bezoeker zijn.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. ASSISEN. Man (59) doodt partner met 53 messteken en wil het doen uitschijnen als zelfmoord: “Ik werd weggegooid als een vod”
  PREMIUM
  Halen/Tongeren

  ASSISEN. Man (59) doodt partner met 53 messteken en wil het doen uitschij­nen als zelfmoord: “Ik werd weggegooid als een vod”

  “Ik heb iemand anders, ik heb u niet meer nodig.” Eén simpel zinnetje was genoeg om Michel T. (59) door het lint te laten gaan. Toen zijn ex-partner Anja Vlayen (49) op 11 april 2020 haar laatste spullen kwam ophalen in zijn studio en de bekentenis deed, greep hij naar een mes en stak hij haar 53 keer. Vanaf morgen buigt het assisenhof in Tongeren zich over deze zaak.