Andermaal veroorzaakte expliciete inhoud op apps als Snapchat en Instagram problemen bij tieners.
Volledig scherm
Andermaal veroorzaakte expliciete inhoud op apps als Snapchat en Instagram problemen bij tieners. © Getty Images

Schoolromance ontaardt in gedwongen seks en doodsbedreigingen: 18 maanden cel

Wat in het voorjaar van 2016 begon als een klassieke romance tussen een zestienjarig meisje en een oudere schoolgenoot, ontaardde al snel in een horrorverhaal. Zo dwong de man het meisje tot seks en vroeg hij haar om in haar polsen te snijden. Vandaag is de Truienaar 20 jaar en vliegt hij voor 18 maanden achter de tralies.

0 reacties

 1. Transportfirma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbetalen: “Ze hebben ons allemaal gerold”
  Wevelgem/Genk

  Transport­fir­ma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbeta­len: “Ze hebben ons allemaal gerold”

  Een Nederlandse transportfirma die winkelwaar vervoerde voor supermarktketen Lidl hangt in de Brugse rechtbank een verbeurdverklaring van liefst 2,5 miljoen euro boven het hoofd. Bijna 90 Poolse en Litouwse truckers zouden veel te weinig loon gekregen hebben naar Belgische normen en ook de sociale bijdragen werden naar verluidt niet betaald. “Dat bedrijf heeft ons allemaal gerold”, sneerde arbeidsauditeur Jeroen Lorré.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen