Bertha in Sint-Truiden, een nieuwe zaak op de Groenmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bertha in Sint-Truiden, een nieuwe zaak op de Groenmarkt. © Karolien Coenen

RESTOTIP. Bertha Foodbar in Sint-Truiden: pure, Italiaanse keuken met enkel toppers op de kaart

Sint-TruidenVoor een heerlijke pasta, ovenverse pizza’s en een zalig zuiderse sfeer moet je niet langer naar Italië. Bertha Foodbar brengt het sinds kort allemaal naar de Groenmarkt in Sint-Truiden. Naast ‘Maison S’ en ‘Crème van ne vent’ heeft Steffen Heusdens nu drie zaken op een rij en daar lijkt niemand rouwig om. Wij gingen alvast proeven.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. ZVK Eisden-Dorp wint spektakelderby tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  ZVK Eis­den-Dorp wint spektakel­der­by tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”

  De Limburgse derbytopper tussen ZVK Eisden-Dorp en Full Hasselt was er ééntje om nooit te vergeten. De meer dan 400 supporters kregen alles voorgeschoteld wat een futsalwedstrijd maar kon bieden: een karrevracht doelpunten, strijd, inzet, opstootjes, frustraties, emoties die hoog oplaaiden en een adembenemend slot. Kortom het was genieten van de eerste tot de allerlaatste minuut. Beide teams namen elk een helft voor hun rekening. ZVK Eisden-Dorp won uiteindelijk nipt het pleit met 8-7. “Al was een puntendeling eerlijker geweest”, klonken beide coaches na de wedstrijd.