Karolien Coenen
Volledig scherm
PREMIUM
© Karolien Coenen

REPORTAGE. “Het wringt serieus, wat Veerle heeft gedaan”: Sint-Truiden verdeeld over lot van burgemeester

“Of ze kan aanblijven als burgemeester, moeten de mensen beoordelen.” Als het van partijvoorzitter Joachim Coens (CD&V) afhangt, ligt het lot van Veerle Heeren (56), die zich al in maart liet vaccineren, in handen van de Truienaars. Maar die lijken het zélf ook niet te weten. “Ze heeft het niet kwaad bedoeld. Dat wéét ik zeker.”

93 reacties

 • Rita Hofstraeten

  1 maand geleden
  Af treden een burgemeester die zo iets doet kunt ge niet meer vertrouwen.
 • Robert Buttiens

  1 maand geleden
  Ik wil die politiekers (en alle andere profiteurs) die VOOR hun tijd gevaccineerd zijn geen eten geven!
 • Karel Van Biezen

  1 maand geleden
  Dit is kenmerkend voor de CD&V; vriendjespolitiek, 2 maten en 2 gewichten en zelfbediening. Het is nooit anders geweest bij deze partij.
 • René Chamorre

  1 maand geleden
  Ikke ikke ikke en de rest kan stikken. Dat is politiek altijd zo geweest. Zij een premie of een extra. En de bevolking een extra belasting. Ze zouden ze moeten vervolgen.
 • Vaneylen Pierre

  1 maand geleden
  Veerle Heerlen onmiddellijk persona non grata verklaren voor alle politieke functies - ook voor de "oud gedienden" die een vet beaalde job kirjgen in het hiernamaals ttz "Europa" Een journalist attackeren terwijl er een corrupte politica vrij spel krijgt om al haar corrupte jobskes te verdoezelen is een democratie niet waardig.
 1. ONZE OPINIE. Dat een burgemeester zich zo laat vangen zegt veel over haar politieke kunde. Onkunde.
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. Dat een burgemees­ter zich zo laat vangen zegt veel over haar politieke kunde. Onkunde.

  Geen commentaar. Oud-premier Jean-Luc Dehaene (CD&V) maakte er naam mee. En Veerle Heeren zag er ook even heil in. Geen commentaar, hield de burgemeester van Sint-Truiden enkele dagen vol. Op de beschuldiging dat ze al in maart een prik kreeg, lang voor haar beurt als 56-jarige. Geen commentaar, zei de christendemocrate koppig. Op de beschuldiging dat lang voor hun beurt ook twee familieleden en een handvol medewerkers en zelfs de kapster een inenting kregen. Geen commentaar.
 2. Nieuw wijnhotel met bar opent zaterdag de deuren in Tongeren: “Logeren tussen wijnen en Romeinen”
  PREMIUM
  Tongeren

  Nieuw wijnhotel met bar opent zaterdag de deuren in Tongeren: “Logeren tussen wijnen en Romeinen”

  In Tongeren opent zaterdag het Vinotel X, inclusief bar. Het nieuwe hotel met acht kamers staat volledig in het teken van wijn. Zowel lokale als buitenlandse soorten zijn er te vinden. “Al tweeduizend jaar wordt er wijn verbouwd in en rond Tongeren. Het is fijn dat de zaakvoerders hierop inspelen”, reageert burgemeester Patrick Dewael (Open Vld). Wij mochten al eens een kijkje nemen.