#REDCHALLENGE. Sint-Truiden gaat de uitdaging aan en kleurt helemaal rood: van tricolore dansers tot Belgische frietjes voor de leerlingen

Sint-TruidenSint-Truiden kleurde dinsdag helemaal rood voor de ‘Red Challenge’ van VTM Nieuws en hln.be. De Rode Duivels hadden de Limburgse gemeente uitgedaagd om zich te ontpoppen tot een heus ‘Rode Duivels’-dorp, en mét succes. Tal van grote en kleine Truienaars gingen vol enthousiasme de uitdaging aan om onze voetbalploeg vol trots aan te moedigen.

  1. Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinternieuw gebouw in Alken-centrum: “Het was hier écht tijd voor geworden”
    PREMIUM
    Alken

    Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinter­nieuw gebouw in Al­ken-cen­trum: “Het was hier écht tijd voor geworden”

    Het was een spannende dag voor alle 87 bewoners van het woonzorgcentrum Cecilia in Alken. Zo namen zij dinsdagmiddag hun intrek in het splinternieuwe gebouw op de Boskoopweg, wat voortaan hun nieuwe thuis zal zijn. Een vermoeiende verandering voor de bewoners, maar eentje waar het woonzorgcentrum al vijftien jaar lang naar snakte. “Ons oude gebouw drie kilometer verderop? Dat was toen eigenlijk al afgeleefd.”