Het totale verlies bij Punch Powertrain komt nu op 308 jobs.
Volledig scherm
Het totale verlies bij Punch Powertrain komt nu op 308 jobs. © Mine Dalemans

Punch Powertrain schrapt opnieuw 32 arbeiders en 88 bedienden: totaal verlies komt nu op 308 jobs

Punch Powertrain – een producent van versnellingsbakken in Sint-Truiden – schrapt opnieuw 120 banen. Dat werd bekendgemaakt na een nieuwe bijzondere bijeenkomst van de ondernemingsraad woensdagmiddag. 32 arbeiders en 88 bedienden staan ten laatste in maart 2020 op straat. Het totaal verlies komt nu op 308 jobs. Dat wordt bevestigd door Raf Dal Cero, secretaris van ABVV Metaal.

2 reacties

 • Vera Bres

  3 jaar geleden
  weeral geen goed nieuws hé , snap alleen niet dat er overal zoveel " bedienden" bureaucraten zijn , pennenlikkers !! er moeten natuurlijk technisch geschoolde ontwikkelaars zijn ...maar het is er toch over hoor.
 • Hans Mannaerts

  3 jaar geleden
  Er is inderdaad veel geld uitgegeven omdat het een bedrijf in volle groei was. En dan krijg je ineens groeiproblemen in China en valt het avontuur in Iran in het water. Tjah, dan steekt je geld ineens in stock die je moeilijk kunt afbouwen en in infrastructuur die je ineens niet meer nodig hebt.
 1. Verschillende projecten van de Jeugdopbouwwerker te beleven in augustus
  Landen

  Verschil­len­de projecten van de Jeugdop­bouw­wer­ker te beleven in augustus

  Sinds een aantal jaar werkt Landen samen met Uit de Marge vzw. Hun doel: de stem en noden van kinderen uit een maatschappelijk kwetsbare situatie laten weerklinken binnen het beleid.De jeugdopbouwwerker investeert een groot deel van de tijd in het opbouwen, onderhouden en versterken van vertrouwensrelaties met kinderen en jongeren. Hij pikt de noden en behoeften op en brengt ze tot bij het lokale bestuur. De jeugdopbouwwerker is de brugfiguur tussen de kwetsbare jeugd en de stadsdiensten, hulporganisaties en verenigingen. In Landen zijn er verschillende projecten gerealiseerd door de jeugdopbouwwerker
 2. Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwinning”
  voetbal jupiler score league

  Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwin­ning”

  In het Guldensporenstadion bleven KV Kortrijk en STVV steken op een scoreloos gelijkspel. T1 Bernd Hollerbach liet Perenaar Wolke Janssens in de basis staan. De Duitser Robert Bauer, die vorige week weg bleef van de training om zo een transfer te forceren, zat op de bank. De Kanaries hadden het meeste balbezit en de Kerels loerden op de counter. Na de rust kreeg STVV de beste kansen met een heerlijke trap van een beresterke Frank Boya tegen de paal. STVV blijft twaalf wedstrijden ongeslagen, maar schiet weinig op met drie gelijke spelen op rij.