Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken volgt nieuw GAS-reglement vanaf 1 april

Sint-Truiden/Gingelom/NieuwerkerkenVanaf 1 april gelden er nieuwe afspraken rond het GAS-reglement in de politiezone Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken. Zo komt er onder meer een verbod op het tentoonstellen van roofvogels, een verbod op lachgas als roesmiddel en een algemeen verbod op vuurwerk.

 1. Spookrijder die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”
  PREMIUM
  Houthalen-Helchteren

  Spookrij­der die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”

  De bestuurder (64) uit Hechtel-Eksel die met zijn pick-up op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren dertien voertuigen ramde, is woensdag door de Hasseltse politierechter voor onbepaalde duur rijongeschikt verklaard. De man moest zich verantwoorden voor onopzettelijke slagen en verwondingen en het niet beschikken over de nodige rijvaardigheid. Naast een boete zal hij ook de slachtoffers moeten vergoeden.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica