Een zestal wagens raakten beschadigd.
Volledig scherm
Een zestal wagens raakten beschadigd. © Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken

Politie zoekt getuigen na inbraken in zes wagens

Sint-TruidenTijdens de nacht van maandag 27 december op dinsdag 28 december werd er ingebroken in verschillende wagens die geparkeerd stonden op Nieuwenhuyzen, in de Naamsesteenweg en in de Lepelstraat in Sint-Truiden. De inbrekers gingen aan de haal met gsm’s, een gps en geld. De politie zoekt getuigen.

  1. Hasseltse kindercoaches Tine (39) en Katrien (32) openen straks eerste ‘ontprikkelcentrum’ in ons land: “Tijd en rust voor kinderen en ouders die het nodig hebben”
    PREMIUM

    Hasseltse kindercoa­ches Tine (39) en Katrien (32) openen straks eerste ‘ontprik­kel­cen­trum’ in ons land: “Tijd en rust voor kinderen en ouders die het nodig hebben”

    Met je kinderen tot rust komen in het eerste ‘ontprikkelcentrum’ van ons land? Daar zorgen de Hasseltse kindercoaches Tine (39) en Katrien (32) binnenkort voor. Met een crowdfunding hopen ze 15.000 euro in te zamelen, om de eerste kinderen en hun ouders hopelijk in september te kunnen verwelkomen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk wel of net niet in zo'n ontprikkelcentrum? Tine legt uit wat het plan precies is.
    Hasselt